A V-Híd Cargo megérkezett!

Saját szállítási kapacitással a függőség csökkenthető, a vasútépítések hatékonyan kiszolgálhatók. 

V-Híd Csoport a magyar vasútépítési piac vezető vállalatcsoportja, mely évente átlagosan 100 vágánykilométer vasutat épít át. A munkák az ország legforgalmasabb vonalain zajlanak, szigorú vágányzári időszakokban, így kiemelten fontos, hogy a teljesítések óramű pontossággal történjenek. 

"A V-Híd Csoporton belül létrehozott V-Híd Cargo Zrt. megteremti azt a vasúti szállítási kapacitást, amellyel ki lehet szolgálni a vállalat vasútépítési munkáit, így a függőség csökkenthető. A társaság jelenleg 17 dízel- és 10 villamosmozdonnyal rendelkezik, és a dízelkapacitás bővítésének irányába indult el. "

A környezettudatos, fenntartható és energiahatékony szállítási módok irányába történő elmozdulási trendek azt mutatják, hogy a vasúti szállítás Európában és Magyarországon erősödni fog hosszú távon, így a vállalat célja, hogy a V-Híd Cargo Zrt. a hazai vasúti teherszállítási szektor meghatározó szereplőjévé váljon. 

Videónkban a V-Híd Cargo Zrt. szerelvénye látható, mely Tokaj-Hegyalján járt, és egy Szergejjel (M62) 28 teherkocsi követ szállított el a tállyai bányából.