V-Akadémia

V-Akadémia

A V-Híd Zrt. célkitűzései között szerepel többek között a nemzetközi üzleti terjeszkedés, valamint az utánpótlásnevelés támogatása is. A kivitelezési ágazat növekedése mellett hangsúlyt kap a kutatás-fejlesztés is, erre a területre minél több fiatal hazai mérnököt terveznek bevonni. 2022 júliusában hirdette meg a V-Híd Zrt. az ösztöndíj pályázatát a Budapesti Műszaki Egyetem alapszakos és mesterszakos hallgatói számára.

A program azért jött létre, hogy a tehetséges és rátermett építőmérnök hallgatókat támogassuk, szakmai fejlődésüket elősegítsük és gyakorlati ismereteiket bővítsék általunk.

A hallgatók mellé mentorokat jelölünk ki, akik szakmai tapasztalataikkal segítik a közös munkát. A pályázati időszak alatt. Heti 8 órás feladatot biztosítunk hibrid munkavégzésben. A támogatás 1 évre szól. A benyújtott pályázatokat egy, a V-Híd Zrt. képviselőiből és a BME Építőmérnöki Karának oktatóiból álló Szakmai Bizottság bírálja el. A támogatott hallgatókat havi bruttó 200.000 Ft ösztöndíj illeti.

A Szakmai Bizottság összesen 3 hallgatót tervezett ösztöndíjban részesíteni, a rendkívül színvonalas pályázatokra való tekintettel azonban a tervezett három főről négyre emelte a nyertes hallgatók számát a vállalat. 

Az ösztöndíj pályázat annyira sikeres lett, hogy a programot idén is folytatjuk.

 

 

 

2023-as V-Híd Akadémia Ösztöndíj Program pályázati kiírás