Karrier
Felhívás szakmai gyakorlatra

A V-Híd Építő Zártkörűen Működő Részvénytársaság a magyarországi építőipar egyik legfiatalabb, dinamikusan fejlődő vállalata, amely az ország számos pontján valósít meg európai uniós és hazai finanszírozású vasútépítési projekteket. 2016. októberében a Társaság élén változás történt, a vezérigazgatóváltás révén új projektmenedzsment szemlélet és az innovatív megoldások, újítások ösztönzése került előtérbe. Az új szervezeti kultúra és felépítés bevezetésével a V-Híd Zrt. célja, hogy a vasútépítési piac meghatározó szereplőjévé váljon az elkövetkezendő években, és az egész országra kiterjedő vasútépítő munkákat végezzen kimagasló színvonalon, magas fokú precizitással. Ennek érdekében nagy hangsúlyt helyez a saját termelésre, ezért folyamatosan növeli erőforrásait: mérnökei számára szakmai továbbképzéseken való részvételt támogat és biztosít, eszköz- és nagygépállományát fejleszti saját tőkéből vagy támogatási konstrukciókkal kiegészítve.

 

A Vállalat sikerének egyik alappillére a munkatársak szaktudásában rejlik, akik a magas szintű elméleti és gyakorlati ismereteken túl, kimagasló szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkeznek a vasútépítés területén. A V-Híd Zrt. megoldást kínál a kor szakmai kihívásain túl a megrendelők által megfogalmazott elvárásokra kiemelkedő minőségű munkája és technikai felkészültsége által.

A már folyamatban lévő projektek által kiemelt személyi és szervezeti képességekkel rendelkezik a projektmenedzsment és a vasúti pálya építése területén. Az induló új projektekhez szükséges a szakember állomány bővítése: a már állományban álló szakemberek mellett remek lehetőség nyílik a vasútépítési szakmában gyakorlat megszerzésére, egy tejes építési projektben való részvételre.

 

Szakmai gyakorlatra való jelentkezéshez önéletrajz szükséges, továbbá egy motivációs levél, amelyben a jelentkező ismerteti véleményét a magyar vasúthálózat fejlesztéséről. A jelentkezéseket az alábbi e-mail címre lehet megküldeni: hr@vhid.hu.