Karrier

Az Európai Unió több határozatában fogalmazta meg a transzeurópai közlekedési hálózat (TEN-T) fejlesztésére vonatkozó elképzeléseit. A Magyarországi vasúthálózat a TEN-T szerves részét képezi, azonban a hálózat csak részben felel meg az uniós elvárásoknak. A megfelelőség biztosítása érdekében az elmúlt években nagyszabású vasútfejlesztések kezdődtek. A V-Híd Építő Zártkörűen Működő Részvénytársaság aktívan vesz részt ezekben a munkákban, és az ország számos pontján valósít meg európai uniós és hazai finanszírozású vasútépítési projekteket. A már folyamatban lévő projekteken nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező munkatársak dolgoznak. A Társaság ugyanakkor nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a vasútépítést, mint speciális építőipari tevékenységet népszerűsítse, és segítséget nyújtson a pályakezdő fiataloknak a szakma gyakorlati ismereteinek megszerzésére.

Mentoring program:

Ha tanulmányai során a vasútépítés és fenntartás, a vasút tervezés, a vasúti pályadiagnosztika, a vasútipálya rehabilitáció, vagy a vasúti pályaszerkezetek építése tárgyak keltették fel érdeklődését, akkor a mentoring program keretében a gyakorlatban is hasznosítani tudja elméleti ismereteit.

A társaság 2017-ben mentoring/gyakornoki programot hirdet meg. A programban résztvevő frissen végzett építőmérnökök két hónap alatt megismerik a vasútépítési projektek teljes életciklusát, a megoldandó feladatokat. Két hónappal később mentorok bevonásával értékelik az eltöltött időt és a résztvevők számára karrierutat határoznak meg

Szakmai gyakorlat:

A jövő mérnök-generációjának támogatása érdekében a társaság szakmai gyakorlatra is lehetőséget biztosít.

A szakmai gyakorlatra vonatkozó felhívás itt olvasható:
Felhívás szakmai gyakorlatra

Állás:

Karrier témakörben bővebb információért a hr@vhid.hu e-mail címre írhat, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.